У Львові у чоловіка евакуювали авто через порушення правил ПДР

У Львові у порушника евакуювали авто за порушення ПДР

Водій за кермом LADA рухався по смузі громадського транспорту на проспекті Чорновола, чим порушив правила дорожнього руху. На зауваження патрульних відреагував агресивно і почав тікати

У Львові патрульні зупинили чоловіка, який порушив правила дорожнього руху, рухаючись смугою громадського транспорту. На зауваження правоохоронців водій за кермом LADA не зреагував і почав тікати. Чоловіка таки затримали, а автомобіль — евакуювали, повідомили LVIV.MEDIA у суботу, 11 травня, у пресслужбі Патрульної поліції Львівської області.

У водія була підозра на наркотичне сп’яніння

Як зазначили в поліції, інцидент трапився на проспекті Чорновола. Водій за кермом LADA рухався по смузі громадського транспорту, чим порушив ПДР. “Водію дали вказівку про зупинку. Він поводився агресивно і неадекватно. Його попросили перепаркуватися, щоб не перешкоджати руху, і водій, замість того, аби з’їхати, почав їхати від поліції,” — зазначили у патрульній поліції. Відтак, водія таки зупинили. З опублікованого в соцмережах відео видно, як двоє правоохоронців виштовхують чоловіка з автомобіля LADA бежевого кольору.

Як додали в поліції, у патрульних була підозра, що водій перебуває у стані наркотичного сп’яніння: “У водія менше місяця тому був позитивний тест на наркотичне сп’яніння. Оскільки він поводився агресивно і неадекватно, йому запропонували поїхати в медзаклад для перевірки. Тест виявився негативним,” — додають у поліції.

На порушника винесли постанову

Автомобіль порушника евакуювали. На водія LADA винесли постанову за порушення ПДР, а саме їзду смугою громадського транспорту. Розмір штрафу за скоєне — 510 грн

Нагадаємо, нещодавно у Львові 21-річний п’яний водій спричинив потрійну ДТП. Вміст алкоголю в крові винуватця аварії становив 2,59 проміле.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності