• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові відбудеться Всеукраїнський форум військових письменників: трансляція LVIV.MEDIA

У Львові відбудеться Всеукраїнський форум військових письменників: трансляція LVIV.MEDIA

9 травня у Львові розпочнеться VI Всеукраїнський форум військових письменників

Подія відбуватиметься чотири дні. Учасниками стануть понад 20 військових письменників

У четвер, 9 травня, у Львові розпочнеться VI Всеукраїнський форум військових письменників. Під час форуму у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Романа Іваничука працюватиме книжковий ярмарок, на якому можна буде придбати книги учасників цьогорічного форуму, а також військових письменників, які перебувають на військових позиціях і не мають можливості залишити службу. Про це повідомили на офіційній сторінці форуму.

Про Всеукраїнський форум військових письменників

У 2018 році директорка бібліотеки Іваничука Тетяна Пилипець і два автори-військовослужбовці Володимир Скоростецький і Владислав Якушев започаткували Всеукраїнський форум військових письменників. Письменники, які з початком російсько-української війни ще у 2014 році взяли до рук зброю і пішли захищати свою батьківщину, а також воїни, які почали писати, перебуваючи в зоні бойових дій, приїдуть на чотири дні до Львова, аби поспілкуватися з колегами-письменниками й побратимами по зброї та презентувати свою творчість читачам. Понад двадцять військових письменників, письменників-волонтерів і близько 50 гостей форуму спілкуватимуться не лише з читачами у 20 локаціях Львова, але й матимуть зустрічі в бібліотеках територіальних громад Львівської області.

Спец ефір від LVIV.MEDIA

Команда LVIV.MEDIA готує прямий спец ефір з відкриття Форуму військових письменників. Дві години прямої трансляції з військовими, які з передових позицій приїхали представляти свою творчість. Будуть відверті розмови про літературу на війні, мобілізацію, втрати та перемоги. Виїзна студія працюватиме на Форумі військових письменників з 16:00. Прямий ефір дивіться на Youtube каналі LVIV.MEDIA.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності