• Головна
  • Новини Львова
  • У львівській лікарні відомий американський хірург лікуватиме дітей з вадами хребта

У львівській лікарні відомий американський хірург лікуватиме дітей з вадами хребта

Хірурги, фото умовне

Марк Диржка працюватиме у дитячій лікарні святого Миколая протягом двох тижнів

У дитячій лікарні святого Миколая у Львові протягом двох тижнів працюватиме провідний спінальний хірург зі США Марк Диржка. Він допомагатиме львівським лікарям оперувати дітей з вадами хребта — викривленнями, аномаліями розвитку, нестабільністю хребців тощо. Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради у понеділок, 6 травня.

Потрапити на консультацію можна за попередньою реєстрацією

Протягом двох тижнів, з 13 по 22 травня, у дитячій лікарні святого Миколая Першого медичного об’єднання Львова працюватимуть провідні американські спеціалісти. До Львова вже з третім візитом завітав спінальний хірург із Нбю-Йорка Марк Диржка. Цього разу разом з ним працюватиме ще й нейрофізіолог Браян Дембоскі. Вони допомагатимуть львівським лікарям свій оперувати дітей з різноманітними вадами хребта та передаватимуть їм свій досвід.

“Разом ми хірургічно будемо лікувати такі види викривлення хребта, як сколіоз; патологічний кіфоз; лордоз; вроджені аномалії розвитку. Американські спеціалісти оперуватимуть здебільшого дітей із комбінованими сколіозами та їхніми ускладненнями. Станом на зараз уже заплановано 9 складних хірургічних втручань”, — розповіли у Першому медичному об’єднанні Львова.

Аби потрапити на консультацію до Марка Диржки, пацієнтам потрібно зареєструватись.

Телефон для довідок: 0800333003. 

Довідково. Марк Диржка — це провідний спінальний хірург Пресвітеріанської лікарні Нью-Йорка (підрозділ Колумбійського університету), яка неодноразово потрапляла до рейтингу найкращих медичних установ США та світу. До Львова хірург приїде уже втретє.

Нагадаємо, у львівській дитячій лікарні “Охмадит” Американські хірурги оперували дітей з вадами обличчя.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності