У Львові безкоштовно кастрували і стерилізували майже 800 домашніх тварин

Домівка врятованих тварин

Впродовж п’яти днів операції домашнім тваринам проводили у “Домівці врятованих тварин”

У Львові американські медики безкоштовно стерилізували і кастрували кілька сотень домашніх тварин. За 5 днів команді вдалося стерилізувати 772 тварини. Про це у вівторок, 16 квітня, повідомив керівник “Домівки врятованих тварин” Орест Залипський.

Операції проводили у період з 10 по 15 квітня, за ці дні вдалось стерилізувати, каструвати, вакцинувати, чіпувати 173 собаки та 599 котів. Всього в результаті цієї ініціативи було оброблено 772 тварини, які тепер не даватимуть небажаного потомства, що могло б опинитися на вулиці.

“Було задіяно величезні ресурси (людські та фінансові), які були спрямовані на запобігання неконтрольованому розмноженню безпритульних тварин, а саме - стерилізації/кастрації котів та собак. сердечно схиляємо голову перед людьми, які подолали тисячі кілометрів, аби допомогти тваринам з України - команді Good Fix, Greater Good Charities Таких крутих людей, як Ви, більше немає!”, — написав Орест Залипський.

За його словами працівники притулку для тварин приходили розпочинали роботу о 5 ранку і поверталися додому опівночі. Організатори дякують всім, хто долучився до цього проєкту, а також особам, які привозили тварин і чекали своєї черги. “Домівка” вже втретє є співорганізатором подібного заходу, і за весь період разом вдалося стерилізувати та вакцинувати близько двох тисяч тварин.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності