У Львові вандали підпалили смітники: майданчик вщент згорів

Підпал смітників у Львові

Пожежа сталася біля житлових будинків на вул. Кульпарківській

У Львові вночі згоріли три контейнери для сміття разом із конструкцією майданчика. У “Львівспецкомунтранс” підозрюють, що це був навмисний підпал. Про це у понеділок, 15 квітня, повідомили у “Львівспецкомунтранс”.

Як розповіли у комунальному підприємстві, пожежа сталася на майданчику для збору ТПВ на вул. Кульпарківська, 158. Внаслідок цього дощенту згоріли три європластикові контейнери об’ємом 1,1 м³ та вигоріла сама конструкція майданчика. Працівники “Львівспецкомунтранс” зазначили, що причин пожежі може бути декілька - спалювання сміття, самозаймання, підпал чи недбале поводження з вогнем, але у цьому випадку спеціалісти припускають, що це був навмисний підпал.

Комунальники звернулися до поліції

“У цій ситуації ми недарма говоримо відразу про наслідки, не називаючи це прикрим випадком, адже контейнери не були розташовані щільно один біля одного, а горіли окремо. Крім цього, викликали пожежну службу, яка погасила полум’я, тож не ідеться про те, що контейнери горіли усю ніч і тому вогонь між ними перекинувся. На жаль, ми таки припускаємо, що це був підпал, цинічний і зловмисний, за який потрібно понести відповідальність”, — написали у “Львівспецкомунтранс”.

Пожежники швидко приїхали і загасили вогонь, тому шкоди для людей вдалося уникнути. Але підприємстві підрахували, що сума збитків становить понад 50 тис гривень, тому комунальники звертаються до правоохоронних органів з проханням розслідувати цей інцидент.

Нагадаємо, нещодавно у Львові невідомі підпалили контейнер благодійної організації, яка допомагає безпритульним.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності