У Львові внаслідок ДТП перекинувся легковик, постраждала дитина

Фото Honda Accord, яка перекинулася під час ДТП у Львові

Водія та 12-річну дитину, які отримали травми внаслідок аварії, госпіталізували

У вівторок, 16 квітня, у Львові сталася ДТП за участі двох автомобілів — Renault Kangoo та Honda Accord. Внаслідок зіткнення авто марки Honda перекинулося на дорозі. Під час ДТП постраждала щонайменше одна людина — 12-річна пасажирка однієї з машин, повідомили журналістам LVIV.MEDIA у пресслужбі патрульної поліції Львівської області. Першими про аварію повідомили Varta1.

За даними правоохоронців, ДТП сталася близько 8:40 на вулиці Винниця у Львові. На дорозі зіткнулися два легкові автомобілі — Renault Kangoo та Honda Accord. Згодом у поліції Львівської області повідомили, що за кермом Renault був 83-річний львів’янин, а у Honda Accord перебував 43-річний мешканець Львова з дитиною, віком 12 років.

Внаслідок зіткнення Honda перекинулась на дах. До місця ДТП прибули медики та правоохоронці. Під час аварії постраждав 43-річний львів’янин та 12-річна дитина. Обох постраждалих госпіталізували, медики уточнюють їхні діагнози. Працівники поліції з’ясовують усі обставини аварії.

Нагадаємо, 14 квітня біля села Раковець на Львівщині зіткнулися два автомобілі. Внаслідок аварії дві жінки отримали травми. Також у Червоноградському районі батько з 9-річним сином впали з мотоцикла. Хлопчик отримав важку травму голови.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності