Верхню частину вулиці Руставелі у Львові відкриють достроково

Ремонт Шота Руставелі у Львові, фото ЛМР

Через ремонт верхня частина вул. Шота Руставелі у Львові мала бути закритою місяць, але тепер дату її відкриття змінили

Верхню частину вулиці Шота Руставелі у Львові, яку закрили на ремонт 1 квітня, відкриють швидше, ніж планували раніше, повідомила в четвер, 11 квітня, Львівська міська рада.

Як нагадали у міськраді, частину вулиці Руставелі в напрямку від Стрийського ринку до центру Львова мали ремонтувати до 22 квітня. Але, завдяки сприятливим погодним умовам, роботи вдається завершити швидше, ніж планували, і відкрити цю частину вулиці для проїзду транспорту планують вже 16 квітня, повідомили у міськраді.

Нагадаємо, з 1 квітня розпочався ремонт вул. Шота Руставелі, на ділянці від вул. Волоська до вул. Архипенка — верхня, непарна сторона, якою їздить лише приватний транспорт. тому рух приватного транспорту в напрямку до центру тут організовано нижньою частиною вулиці, тобто так, як курсує громадський транспорт. Як наголосили в міськраді, верхня частина вулиці Шота Руставелі, від вулиці Волоської до вул. Архипенка, була у незадовільному стані. Дорожнє покриття на вулиці мало значні нерівності на проїжджій частині та аварійні вибоїни.

Комунальники вирішили відремонтувати вулицю: перестелити наявну бруківку, щоб вирівняти всі нерівності. Площа робіт — орієнтовно 400 м2.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності