Магазини ZARA відновили роботу у Львові

Магазин ZARA в ТРЦ Forum Lviv після відкриття

Відкрилися локації ZARA у ТРЦ Forum Lviv та у ТРЦ King Cross Leopolis

У четвер, 11 квітня, у Львові, двох років відсутності, знову відкрилися магазини компанії Inditex. Зокрема знову працюють магазини ZARA, Bershka, Stradivarius та Pull&Bear, Massimo Dutti та Oysho. Про відкриття магазинів після тривалої перерви повідомили на сторінці ТРЦ Forum Lviv у Facebook.

“Анонсуємо відкриття року і найочікуванішу відповідь на ваші мільйонні запитання у direct — ZARA відновила роботу у Forum Lviv”, — написали у пресслужбі торгово-розважального центру. Окрім ZARA у Forum Lviv також знову відчинилися магазини Pull&Bear, Massimo Dutti та Oysho. Через ажіотаж у магазинах утворилися великі черги.

Ще одна локація ZARA відчинилась після дворічної перерви у ТРЦ King Cross Leopolis. Також там відновили роботу три інших бренди групи Inditex, а саме Bershka, Stradivarius та Pull&Bear.

Нагадаємо, магазини компанії Inditex припинили роботу в Україні після початку повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року. 1 березня 2024 року компанія анонсувала повернення частини магазинів до роботи після дворічної перерви.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності