У Львові третій день поспіль зафіксували температурний рекорд

Магнолії, які цвітуть у львівському сквері

З 2 квітня на Львівщину прийде похолодання

На Львівщині впродовж 30 і 31 березня, а також 1 квітня, зафіксовано рекордно високу температуру повітря. Водночас вже з 2 квітня у Львові та області стане холодніше.

Як повідомив Львівський регіональний центр з гідрометеорології, вдень 1 квітня температура повітря у Львові піднялася до 25,9 градуса. Для порівняння, до цього рекордну температуру повітря 1 квітня фіксували у 2021 році, тоді стовпчики термометра піднялися максимум до 21,4 градуса.

Нагадаємо, у суботу, 30 березня, температура повітря у Львові побила 56-річний рекорд. Максимальна температура повітря у той день досягла +23,5°C й перевищила попереднє рекордне значення для цього дня на 1,8°C.

31 березня у Львові також було зафіксовано температурний рекорд. Тоді максимальна температура повітря у Львові досягла +23,2°C. Попереднє рекордне значення цього дня спостерігалось у 1968 році й становило +21,4°C.

Погода у Львові та області 2 квітня

За прогнозами синоптиків, у вівторок, 2 квітня, у Львові та області очікується мінлива хмарність. Вранці та вдень часом дощ, місцями значний, грози.

Температура вночі 10-15° тепла, вдень 13-18° тепла. Вітер вдень західний 9-14 м/с, пориви 17-22 м/с.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності