Температура повітря у Львові побила 56-річний рекорд

Температура повітря у Львові побила 50-річний рекорд

Максимальний показник температури 30 березня перевищив попередній рекорд на майже 2°C

Синоптики зафіксували у Львові черговий температурний рекорд. Максимальний показник температури повітря у суботу, 30 березня, на 1,8°C перевищив попередній рекорд для цього дня, який зафіксували 56 років тому, повідомили у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології.

Попередній рекорд зафіксували ще у 1968 році

У суботу, 30 березня, температура повітря у Львові побила 56-річний рекорд. Максимальна температура повітря досягла +23,5°C, та перевищила попереднє рекордне значення для цього дня на 1,8°C. Попередній рекорд зафіксували ще у 1968 році, і він становив +21,7°C.

Спекотна весняна погода у Львові зберігатиметься і 31 березня. Синоптики прогнозують, що температура повітря вночі по області становитиме від +8°C до +13°C. Вдень же стовпчики термометрів піднімуться до рекордно високих показників — від +21°C до +26°C. Мешканці Львова ж можуть очікувати від +9°C до +11°C вночі, а вдень — від +22°C до +24°C. Небо протягом доби буде мінливо хмарним, але без опадів.

Нагадаємо, 16 березня у Львові синоптики зафіксували новий температурний рекорд — +15,3°C. Цей показник лише на 0,1°C перевищив той, який фіксували 41 рік тому.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності