30 грудня температура повітря у Львові знову побила багаторічний рекорд

30 грудня температура повітря у Львові знову побила багаторічний рекорд

Попередній рекорд для цього дня зафіксували у 1987 році

У Львові зафіксували 30 грудня зафіксували новий температурний рекорд, який побив попередній на 0,5°. Раніше максимум для цього дня фіксували ще у 1987 році. Про температурний рекорд повідомила пресслужба Львівського гідрометцентру.

За даними синоптиків, максимальна температура повітря у Львові у суботу, 30 грудня, становила +10°. Це перевищило попередній рекорд для цього дня, який зафіксували ще у 1987 році. Тоді максимальна температура повітря протягом дня сягнула +9,5°.

На перший день нового року синоптики прогнозують незначне похолодання. Вночі 1 січня мешканці Львова можуть очікувати від +3° до +5°, а вдень — від +6° до +8°. По області ж температура повітря коливатиметься від +1° до +6° вночі та від +3° до +8° вдень. Рік почнеться з невеликого дощу, можливо з мокрим снігом. Вдень небо буде хмарним, місцями можна буде очікувати опадів.

Нагадаємо, у четвер, 28 грудня, синоптики зафіксували новий температурний рекорд — максимальна температура повітря у Львові сягнула +10,4°, що на 2° побило рекорд для цього дня, який встановили у 1988 році. Також температурні рекорди у місті фіксували 25 та 26 грудня. Тоді у Львові було на 1,5° та 0,5° тепліше за попередні рекорди.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності