У найближчі дні на Львівщині очікується відчутне потепління

Попри теплу погоду, в неділю і в понеділок можливі дощі

У найближчі чотири доби денна температура повітря буде вищою за 5°C

У найближчі дні у Львові та у Львівській області очікується потепління, свідчить прогноз Львівського гідрометцентру, а також дані Українського гідрометцентру.

Так, на неділю, 17 грудня, львівські синоптики прогнозують хмарну з проясненнями погоду. Місцями невеликий дощ, в горах з мокрим снігом. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 9 – 14 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 1 – 6° тепла.

У Львові в неділю буде хмарно з проясненнями. Невеликий дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 9 – 14 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 0 – 2° тепла, вдень 3 – 5° тепла.

За прогнозом на сайті Українського гідрометцентру, у понеділок, 18 грудня, у Львові буде хмарна з проясненнями погода. Вночі без істотних опадів, удень — невеликий дощ. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі від 2° до 4° тепла, вдень — 5-7° тепла.

Майже така ж погода очікується й у вівторок, 19 грудня, а також у середу, 20 грудня. Опадів синоптики на ці дні не прогнозують, а вітер буде південно-західним зі швидкістю 7-12 м/с.

Водночас з вечора середи температура повітря почне знижуватися і у ніч на четвер досягне від’ємних значень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності