Через похолодання на Львівщині відновили роботу пункти незламності

Через похолодання на Львівщині відновили роботу пункти незламності

Графіки роботи, адреси та контактні номери пунктів у кожному населеному пункті мають оприлюднити органи місцевої влади

Через зниження температури повітря на Львівщині від середи, 22 листопада, відновили роботу пункти незламності. Про це повідомив глава ЛОВА Максим Козицький. У Львівській області є 864 пункти незламності, з яких 544 розгорнули в приміщеннях органів місцевої влади, натомість решту підготували ДСНС Львівщини та бізнес-структури.

Графіки роботи, адреси та контактні номери пунктів у кожному населеному пункті повинні оприлюднити органи місцевої влади. При цьому пункти незламності, які розгорнули у закладах освіти, охорони здоров’я та культури, не мають заважати роботі цих установ.

«Звертаю увагу керівників громад, що у пунктах незламності має бути все необхідне для комфорту людей: альтернативні джерела енергії, тепло, інтернет, пристрої для зарядки гаджетів, вода та продукти першої необхідності», – підкреслив Максим Козицький.

Як повідомили в пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації, вже у жовтні ці пункти були підготовані до роботи, але через теплу погоду попит на них був низький, тому більшість з них призупинили свою роботу. Функціонували лише 55 пунктів незламності. Нині ж у зв’язку з похолоданням відновили свою роботу усі 864 пункти незламності.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності