• Головна
  • Україна
  • У Тернополі у комендантську годину працював ресторан під виглядом «Пункту незламності»: там виявили наркотики

У Тернополі у комендантську годину працював ресторан під виглядом «Пункту незламності»: там виявили наркотики

У Тернополі у комендантську годину працював ресторан під виглядом «Пункту незламності»: там виявили наркотики

Власник ресторану каже, що ситуація не така, як про це повідомляють у поліції

У Тернополі під час комендантської години працював ресторан, який маскувався під «Пункт незламності». Правоохоронці там провели обшуки й знайшли наркотики.

Про це повідомили в поліції Тернопільської області.

Так, до поліції неодноразово надходили скарги, що у центрі Тернополя на вулиці Січових Стрільців працює ресторан, де лунає гучна музика. Водночас персонал та власник на зауваження не реагували.

Як уточнили у поліції, цей заклад порушував норми роботи у час карантинних обмежень, не зупинила адміністраторів і війна.

«Вони, ігноруючи комендантську годину, продовжували працювати, а власник позиціонував свій заклад з «Пунктом незламності», - йдеться у повідомленні.

У Тернополі закладам харчування дозволено працювати до 23:00. Натомість 16 липня о 23:30 поліція, отримавши судовий дозвіл, прийшла з обшуком у заклад харчування. Там виявили 68 осіб – відвідувачів та персонал, серед яких було 13 чоловіків мобілізаційного віку.

«У ході обшуків правоохоронці вилучили ймовірно наркотичні речовини - два пакетики із канабісом, дві ампули з невідомою речовиною та таблетки синього кольору. Усе направили на експертизу, а даний факт внесли в ЄРДР згідно з частиною 2 статті 307 ККУ», - зазначили у поліції.

Водночас власник ресторану Тарас Ковальчук у Facebook заявив, що все було не зовсім так, як повідомляє поліція.

«Є певні претензії від певних осіб, які роздувають скандал довкола мене та закладу «Лисий», але все не так», - написав він у соцмережах.

Також чоловік пообіцяв на пресконференції разом зі своїми юристами пояснити обставини обшуків.

Нагадаємо, у Львові викрили масштабний канал збуту кокаїну, який постачали з Еквадору. До нього причетний колишній правоохоронець та працівники митниці.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності