У Львові п’яний водій намагався дати поліцейським 500 євро хабаря

У Львові на вулиці Зеленій затримали п'яного водія-хабарника.

Алкотестер підтвердив сильне алкогольне сп’яніння 63-річного чоловіка

У Львові поліцейські затримали п’яного водія, інформацію про якого їм надав небайдужий громадянин. Під час оформлення правопорушення водій почав пропонувати патрульним хабар. Про це 1 квітня повідомила патрульна поліція Львівської області.

Про порушника розповіли телефоном

За словами правоохоронців, на лінію 102 зателефонував небайдужий водій і повідомив, що з зі сторони села Давидів у напрямку Львова їде автомобіль Renault Megan, водій якого грубо порушує правила дорожнього руху. Патрульні 3-го батальйону патрульної поліції виявили та зупинили авто на вулиці Зеленій.

У 63-річного громадянина виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Він погодився на перевірку. Прилад Drager показав результат — 1,96 проміле. Під час оформлення правопорушення водій почав пропонувати патрульним вирішити усе без складання протоколу. Попередження про кримінальну відповідальність на нього не діяли. Чоловік запропонував поліцейським 500 євро.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Тепер окрім адміністративної відповідальності за порушення ПДР, на чоловіка чекає ще й кримінальна відповідальність за спробу дати хабар.

Нагадаємо, у Львові на площі Святого Юра п’яний водій розбив своє авто Skoda Octavia, запаркував його на обочині та втік. Патрульні встановили дані водія та зв‘язалися з ним, згодом чоловік прийшов на місце ДТП. Під час оформлення відповідних матеріалів у 49-річного керманича виявили ознаки алкогольного сп‘яніння. Прилад Драгер показав позитивний результат 2,22 проміле.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності