Двоє злочинців у масках напали на відділення банку у Львові

Затримання двох злочинців у Львові

Поліцейські оперативно затримали на виїзді з міста

Вранці понеділка, 25 березня, двоє невідомих напали на відділення банку на вулиці Володимира Великого у Львові. Як повідомила поліція злочинців вдалося затримати на виїзді зі Львова в автомобілі Opel.

О 7-й годині, усі екіпажі поліцейських Львова та області отримали орієнтування про крадіжку з банку на вулиці Володимира Великого. Попередньо, двоє осіб у масках втекли з місця події на автомобілі Opel та рухалися в напрямку виїзду з міста” — йдеться у повідомленні поліції.

У затримані злочинців були залучені усі екіпажі. “Один із наших екіпажів помітив втікачів на зустрічній смузі руху, розвернувся та почав переслідування. Проте, за декілька хвилин, особи покинули транспортний засіб на вулиці Городоцькій” — повідомила поліція.

Інспектори роти ТОР на вулиці П’ясецького виявили двох осіб, схожих за описом. Чоловіки мали із собою радіостанцію, пінцети, ножі, рукавички, балаклави та засоби для відкриття. У наплічниках лежали гроші та ювелірні вироби. Скільки саме грошей вдалося викрасти злочинця — не розголошується. Також не відомі деталі про затриманих — ані вік, ані інших даних.

Як зазначили, у поліції особи не мають ніякого відношення до військових, окрім одягу.

Як згодом додали у поліції, зловмисниками виявились двоє львів’ян віком 31 та 40 років. Їх вдалося затримати з допомогою камер спостереження.

“Правоохоронці вилучили у них речові докази причетності до вчинення злочину – гроші та ювелірні вироби, викрадені з банку, молотки та інше. Сума викраденого наразі встановлюється,” — зазначили у поліції.

Зловмисників затримали за крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану. Їм загрожує позбавлення волі терміном від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Наразі триває досудове розслідування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності