• Головна
  • Новини Львова
  • Суд закрив справу львів’янки за звинуваченням в обмазуванні дверей котячими фекаліями

Суд закрив справу львів’янки за звинуваченням в обмазуванні дверей котячими фекаліями

Львів’янка обмазала двері фекаліями: суд закрив справу

Львів’янка регулярно підгодовує вуличних котів у дворі будинку на вулиці Мельника, чим спричиняє антисанітарію. Через це між мешканцями будинку та жінкою постійні конфлікти

Франківський районний суд Львова у понеділок, 18 березня, закрив справу про дрібне хуліганство щодо львів’янки Наталії К., яку мешканці будинку на вул. Мельника звинувачують в обмазуванні котячими фекаліями вхідні двері та ручку під’їзду.

Між мешканцями будинку та обвинуваченою тривалий конфлікт

Як йдеться у постанові суду, обвинувачена Наталія К. регулярно підгодовує вуличних котів у дворі будинку на вул. Мельника, попри те, що сама там не живе. Це спричинило тривалі та серйозні конфлікти із людьми, які дійсно там проживають. 11 вересня минулого року мешканці помітили, що вхідні двері та ручка обмазані котячим калом.

“Підійшовши до свого під`їзду мешканка не змогла до нього зайти, оскільки сходи, двері та дверна ручка були обмазані тваринними фекаліями” — йдеться в постанові суду.

Мешканка будинку викликала поліцію, мовляв, бачила як Наталія К. цього дня приходила годувати котів і виходила з двору. Окрім того, на засіданні мешканці звинувачували Наталію К. у розведенні антисанітарії, бо та регулярно розкидає недоїдки. Варто додати, що Наталія К. заперечує свою вину.

Жінка нібито розводила антисанітарію у дворі

Суд розглядав справу за фактом дрібного хуліганства, проте вірогідних доказів щодо обвинуваченої не знайшлось, оскільки мешканці не застали жінку на гарячому. Тому провадження про притягнення до адміністративної відповідальності обвинуваченої Наталії К., Франківський районний суд постановив закрити.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності