У Львові п’яний водій Audi Q7 врізався у бетонний блок

У Львові п’яний водій Audi Q7 врізався у бетонний блок

Від зіткнення автомобіль перевернувся на бік

8 лютого увечері на вулиці Єрошенка у Львові водій автомобіля Audi Q7 в'їхав у бетонний блок. Від удару автомобіль перевернувся на бік. У ДТП ніхто не постраждав, момент зіткнення вдалося записати автореєстратором у машині, що їхала позаду. Про це 9 лютого повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Як уточнили патрульні, у 37-річного чоловіка виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Від перевірки він відмовився. На чоловіка склали протоколи за керування у стані сп'яніння та за скоєння ДТП, окрім того винесли постанову за відсутність усіх необхідних документів для керування транспортним засобом.

Водій з ознаками сп'яніння в'їхав у бетонний блок — відео моменту ДТП від небайдужихНапередодні увечері на вулиці Єрошенка керманич автомобіля Audi Q7 в'їхав у бетонний блок. Транспортний засіб перевернувся на бік. На щастя, в ДТП ніхто не постраждав.У 37-річного чоловіка виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Від перевірки він відмовився. На нього склали протоколи за керування у стані сп'яніння, за скоєну ДТП та винесли постанову за відсутність усіх необхідних документів для керування транспортним засобом.До слова, у січні на Львівщині, через перебування водія у нетверезому стані, травмувалося 16 осіб і одна 1 людина загинула.

Posted by Патрульна поліція Львівської області on Friday, February 9, 2024

У патрульній поліції Львова уточнили, що у січні на Львівщині через п’яних водіїв травмувалося 16 осіб і одна людина загинула.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності