У Львові 5 лютого попрощаються із полеглим захисником Олегом Макариком

У Львові 5 лютого попрощаються із полеглим захисником Олегом Макариком

Воїна поховають на Личаківському кладовищі

У понеділок, 5 лютого, у Львові попрощаються із загиблим військовим Олегом Макариком, повідомили у Львівській ОВА. Чин похорону військовослужбовця розпочнеться о 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. О 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Олег Макарик

Львів’янин навчався у Середній загальноосвітній школі № 54 Львова, а згодом у Хмельницькому національному університеті. Після завершення навчання працював у будівельній сфері у Львові, у вільний час захоплювався велопрогулянками.

Із початком повномасштабного вторгнення Російської Федерації став на захист Батьківщини. Виконував бойові завдання на східному напрямку у складі 60-ї окремої механізованої Інгулецької бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. У Олега залишилися батьки, бабуся та дядько.

Нагадаємо, на війні загинув 32-річний чемпіон Європи та світу з пауерліфингу Олександр Білоконь. Стронгмен мав звання майстра спорту та титул “Найсильніша людина України”. Мобілізували спортсмена в березні 2023 року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності