У Львові пацієнти Superhumans запрошують на каву

У Львові пацієнти Superhumans запрошують на каву

Випити каву та поспілкуватися з ветеранами можна на автозаправках Socar. Гроші від купленої кави перерахують на протези для пацієнтів Superhumans

У середу, 24 січня, всіх охочих запрошують на каву з пацієнтами Центру Superhumans, клініки з реабілітації та протезування цивільних й військових. Випити каву та особисто поспілкуватися з ветеранами можна на заправках Socar у п’яти містах України. У Львові ветерани запрошують на каву на автозаправку Socar на автошляху Львів-Пустомити-Меденичі на 6 км, у Сокільниках. Про це 23 січня у коментарі LVIV.MEDIA розповіли у Superhumans Center.

На заправках Socar вже декілька місяців можна придбати каву у спеціальних паперових горнятах з емблемою Superhumans. За час співпраці з мережею заправок вже майже мільйон гривень від придбаної кави перерахували на протези та реабілітацію для ветеранів.

Завтра, 24 січня, ветерани та пацієнти Superhumans Center чекатимуть на каву з 12:00 до 15:00 на заправках у п’яти містах України. Окрім Львова такі зустрічі відбудуться також у:

  • Рівне (траса Київ-Чоп, 321 км, Біла Криниця в бік Києва);
  • Києві (просп. Бандери, 36);
  • Житомирі (в бік Києва – траса М06, Березина, 12403);
  • Одесі (вул. Люстдорфська дорога, 90).

“Запрошуємо усіх випити каву, познайомитися, поспілкуватися та надихнутися”, — кажуть у Superhumans Center.

Нагадаємо, клініка з реабілітації та протезування цивільних й військових Superhumans Center запрацювала на Львівщині у квітні 2023 року. Тут постраждалі від війни можуть отримати низку безкоштовних медичних послуг: протезування, реабілітацію, реконструктивну хірургію та лікування ПТСР. Ці послуги надають понад 60 медиків різних спеціалізацій з усієї України. Зараз у центрі Superhumans повноцінно працюють відділення психологічної і фізичної реабілітації, також завершують ремонт у відділенні допомоги військовим, що втратили слух. У грудні 2023 року Superhumans визнали найкращим соціальним проєктом 2023 за версією “Української правди”.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності