• Головна
  • Україна
  • Superhumans став найкращим соціальним проєктом 2023 за версією Української правди

Superhumans став найкращим соціальним проєктом 2023 за версією Української правди

Superhumans став найкращим соціальним проєктом 2023 за версією Української правди

Волонтерами року визнали японця Фумінорі Цучіко та харків’янку Наталію Граму

Superhumans став найкращим соціальним проєктом 2023 року за версією Української правди. У цьому центрі людям, які постраждали від війни, пропонують безкоштовні послуги з лікування, протезування та реабілітації. Список переможців премії року Українська правда опублікувала у середу, 20 грудня.

Українська правда визнала Superhumans Centre найкращим соціальним проєктом року. Першу клініку центру відкрили у квітні 2023 для допомоги українцям, які постраждали від війни. Тут постраждалі можуть отримати низку медичних послуг безкоштовно: протезування, реабілітацію, реконструктивну хірургію та лікування ПТСР. Ці послуги надають понад 60 медиків різних спеціалізацій з усієї України.

Окрім того, волонтерами року Українська правда визнала японця Фумінорі Цучіко та харків’янку Наталію Граму. Вони волонтерили у Харкові з початку повномасштабного вторгнення, а потім разом відкрили кав’ярню, в якій подають їжу для мешканців міста, які опинилися в скрутному становищі.

Журналістом року став Павло Каразін. Після 24 лютого 2022 року він пішов до лав ЗСУ, а зараз висвітлює події війни та роботу українських військових. У номінації “Громадянська позиція року“ відзначили очільницю патронатної служби "Азову" Олену Толкачову та Олександра Мацієвського — військового, якого у березні цього року росіяни розстріляли за фразу "Слава Україні!".

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності