• Головна
  • Новини Львова
  • Поліцейські склали протоколи про порушення водіїв трьох автобусних маршрутів Львова

Поліцейські склали протоколи про порушення водіїв трьох автобусних маршрутів Львова

Поліцейські склали протоколи про порушення водіїв трьох автобусних маршрутів Львова

Про порушення водія ще одного маршруту повідомили представнику перевізника

З початку січня 2024 року у Львові виявили п’ять випадків, коли водії громадського транспорту не видавали пасажирам квитки, поінформувала 20 грудня пресслужба Львівської міської ради.

Порушення вчинили водії маршрутів № 14 і №25 (перевізник ТзОВ «Міра і К»), №31 (АТП-14630) та №37 (ЛК АТП №1). У випадках з водіями маршрутів №14, 25 і 37 контролери ЛКП «Львівавтодор» викликали поліцейських, які склали протоколи про вчинені правопорушення. Про порушення водія маршруту №31 повідомили представнику перевізника.

«Коли пасажир заходить у громадський транспорт і сплачує за проїзд, то водій зобов’язаний видати йому квиток. Адже зараз на маршрутах активно працюють контролери. Коли контролер заходить у транспорт, то, найперше, перевіряє пасажирів, і в разі відсутності квитка виписує їм  штраф. Однак, виявляються, що є випадки, коли пасажир таки оплатив за проїзд, та водій не видав йому квитка. У таких випадках наші контролери викликають поліцію і вже вона складає протокол на водія. Такі дії водія трактуються як крадіжка і шахрайство. Також поліція перевіряє сам транспортний засіб на предмет його справності, наявність страховки тощо», — наголосили в «Львівавтодорі».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності