Чоловік та жінка намагались обікрасти будинок у Львові, що постраждав від вибуху

Чоловік та жінка намагались обікрасти будинок у Львові, що постраждав від вибуху

Крадіїв помітив сусід, їх затримала поліція

Увечері четверга, 11 січня, львівські патрульні затримали двох осіб, які намагались винести речі із будинку на вул. Княгині Ольги. Про це у п’ятницю 12 січня повідомила Патрульна поліція Львівської області на своїй сторінці у Facebook. Про спробу обікрасти будинок, який постраждав від вибуху газу 23 грудня 2023 р. поліцейські дізналися від сусіда, який помітив підозрілих осіб.

Після того як поліцейські прибули на місце події, вони затримали осіб схожих за описом, який надав їм небайдужий чоловік. Затримані мали у сумках дрібну побутову та аудіо техніку, дві пари нового взуття та одяг. Пояснити походження речей вони не змогли.

Поліцейські оглянули територію будинку і побачили там свіжі сліди на снігу, потім викликали слідчо-оперативну групу та власників будинку. Власниця впізнала свої речі і зазначила, що вони були у будинку. Затриманим — 29- річному чоловіку та 27-річній жінці — загрожує кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, 23 грудня минулого року у гаражі біля будинку на вул. Княгині Ольги стався потужний вибух газу. Внаслідок вибуху загинули троє мешканців, які перебували в будинку: 82-річна жінка та чоловіки віком 37 і 75 років. Окрім того, семирічний хлопчик, 11-річна дівчинка та 74-річний чоловік отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів. Згодом Львівська філія компанії “Газмережі” заперечила, що причиною вибуху став витік газу із загальної мережі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності