• Головна
  • Новини Львова
  • На залізничному вокзалі Львова з'явиться табло з інформацією про рух міських автобусів та трамваїв

На залізничному вокзалі Львова з'явиться табло з інформацією про рух міських автобусів та трамваїв

На залізничному вокзалі Львова з'явиться табло з інформацією про рух міських автобусів та трамваїв

Табло встановлять біля виходу з вокзалу

У Львові в будівлі головного залізничного вокзалу встановлять електронне табло з інформацією про прибуття/відправку автобусів та трамваїв. Також оновлять ознакування на площі Двірцевій. Про це 27 грудня повідомила Львівська міська рада.

Нову навігацію розробляє автор схем руху електротранспорту та ознакування зупинок Єгор Каліберда. Напередодні, на воркшопі, робоча група представила напрацьовану типологію навігаційних елементів.

«Нова навігаційна система врахує різноманітні потреби та ситуації для мешканців та гостей міста.  Учасники воркшопу обговорили та, зокрема, запропонували  конкретні місця розташування інформаційних стендів/вказівників», - зазначили в управлінні вуличної інфраструктури Львівської міської ради.

При виході з вокзалу з'явиться електронне табло з інформацією про прибуття/відправку автобусів та трамваїв. Також передбачене встановлення пандусу при вході до головного касового залу вокзалу. «Він буде виконувати свою функцію до капітальної перебудови входу до вокзалу, яку планує виконати Укрзалізниця», - додали в управлінні інфраструктури ЛМР.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності