• Головна
  • Новини Львова
  • На трамвайній зупинці біля приміського вокзалу у Львові встановили нове електронне табло (ВІДЕО)

На трамвайній зупинці біля приміського вокзалу у Львові встановили нове електронне табло (ВІДЕО)

На трамвайній зупинці біля приміського вокзалу у Львові встановили нове електронне табло (ВІДЕО)

На табло відображатиметься орієнтовний час прибуття трамваїв №№ 1,4, 6 та 9

У Львові на трамвайній зупинці “Приміський вокзал” встановили нове інформаційне електронне табло, яке показує прогнозований час прибуття електротранспорту. Йдеться про чотири трамвайні маршрути – №1, №4, №6 та №9.

Про це повідомили у Львівавтодорі.

“Наші фахівці виконали роботи з інтеграції цього табло у центральну систему управління електронними табло, а сьогодні його змонтували і підключили”, – розповіли у ЛКП “Львівавтодор”.

На зупинці біля Приміського вокзалу запрацювало електронне табло ❗На трамвайній зупинці "Приміський вокзал" запрацювало інформаційне електронне табло, яке показує прогнозований час прибуття електротранспорту (чотирьох трамвайних маршрутів – №1, 4, 6, 9) ℹ️ 🚋Фахівцями ЛКП “Львівавтодор” було виконано роботи з інтеграції даного табло у центральну систему управління електронними табло, а 26 вересня його змонтували і підключили ✅Також сьогодні ми демонтували електронне табло на автобусній зупинці “Приміський вокзал” – для проведення перепрограмування і відновлення його роботи 👌 Нагадаємо, нещодавно (13.09) ЛКП “Львівавтодор” відновило роботу електронного табло на зупинці громадського транспорту на вул. Захисників України. Загалом на балансі підприємства є 26 електронних табло – з них 25 діючих, 1 демонтоване для перепрограмування 👈 _________________________________________________Підписуйтеся на Telegram-канал ЛКП "Львівавтодор": https://t.me/lvivavtodor

Posted by ЛКП "Львівавтодор" on Tuesday, September 26, 2023

Також сьогодні демонтували електронне табло на автобусній зупинці “Приміський вокзал” – для проведення перепрограмування і відновлення його роботи.

Додамо, нещодавно у Львові відновили роботу електронного табло на зупинці громадського транспорту на вул. Захисників України.

Загалом на балансі ЛКП «Львівавтодор» є 26 електронних табло: 25 таких, які діють і ще 1 демонтовано для перепрограмування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності