У Львові з’явилася нова трамвайна зупинка

У Львові з’явилася нова трамвайна зупинка

Вона буде зручною для мешканців та для тих, хто працює чи навчається у цьому районі

У Львові на вул. Замарстинівській, 11, в напрямі центру міста, з’явилася нова трамвайна зупинка «Під Дубом». Раніше з таким проханням до міськради звертались мешканці. Адже відстань між двома попередніми існуючими зупинками у цьому напрямі складала близько 700м., інформує прес-служба Львівської міської ради.

В управлінні вуличної інфраструктури ЛМР кажуть, що нова зупинка буде зручною для мешканців та для тих, хто працює чи навчається у цьому районі. Адже поруч - дві школи, також поблизу розташований ТЦ «Форум-Львів».

«У протилежному напрямі, від центру міста, трамвайна зупинка на цій локації є давно, а навпроти  - не було. Тобто, люди могли з центру приїхати сюди. А щоб повернутися – їм вже доводилось долати значну відстань до котроїсь із раніше найближчих зупинок навпроти: до перехрестя з вул. Гайдамацькою або до пл. Старий Ринок. Загальна відстань між ними складає близько 700 м. Для центральної частини міста така відстань є значною», - зазначив керівник управління вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка.

Як розповили в Галицькій районній адміністрації, при облаштуванні зупинки жодні дорожні роботи не проводили. «Ми встановили два відповідні дорожні знаки. Також найближчим часом тут встановлять павільйон – ширина тротуару дозволяє це зробити», - зазначили у Галицькій райадміністрації.

Як додали в ЛКП «Львівелектротранс», на цій лінії курсують трамвайні маршрути №6 та №9.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності