Відремонтований міст на кільцевій дорозі Львова пройшов випробування на міцність

Відремонтований міст на кільцевій дорозі Львова пройшов випробування на міцність

Випробування провели на новозбудованому мосту через залізницю, що є частиною дороги М-10 Львів — Краковець

У ніч з 19 на 20 грудня на Західному обході Львова перекривали рух на дорозі між Зимною Водою та Рудним. Перекриття було пов’язане з випробовуванням на міцність збудованого моста. Про це повідомили у службі автомобільних доріг у Львівській області 20 грудня.

Випробування провели на новозбудованому мосту через залізницю на дорозі М-10 Львів — Краковець. Для цього з 00:00 до 05:00 перекривали проїзд між Зимною Водою та Рудно.

Під час випробування на різних ділянках мосту рухалися чотири вантажівки вагою 33 тонни. Автівки зупинялися у контрольних точках для проведення замірів, після цього вантажівки розганяли до певної швидкості і знову проводили заміри. Прикріпленні до споруди датчики фіксували, як міст реагує на статичне та динамічне навантаження.

До проведення ремонтно-будівельних робіт міст був у непрацездатному стані. Відтак була потрібна реконструкція споруди.

«Реконструкція шляхопроводу через залізницю це перший крок для покращення транспортної ситуації на автодорозі Західний обхід Львова. Кількість транспортних засобів щоразу зростає, а ширина доріг не змінюється. Чи не кожний львів’янин стояв у заторі на кільцевій дорозі Львова, тому про проблему низької пропускної здатності цієї дороги відомо усім. Ситуацію також ускладнює вантажний транспорт, який складає третину транспортного потоку і суттєво впливає на швидкість та безпеку руху», — розповів керівник Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області Олег Береза.

Довжина новозбудованого мосту сягає 75,8 м. Також під час реконструкції вдалося влаштувати підходи до споруди загальною довжиною 617 м.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності