У Львові бездомних людей пригостять святковою вечерею

У Львові бездомних людей пригостять святковою вечерею

Святкові вечері проводитимуть з 22 по 26 грудня

З нагоди Різдва у Львові організують святкові вечері для людей які втратили житло. Загалом відбудеться вісім різдвяних трапез у різних локаціях по всьому місту, повідомила пресслужба Львівської міської ради у вівторок, 19 грудня.

В рамках акції «Подаруй Різдво бездомному» львівські комунальні заклади, громадські та благодійні організації проведуть святкові вечері для людей, які втратили свої домівки. Акція розпочнеться у п’ятницю, 22 грудня, та триватиме до вівторка, 26 грудня.

«Провести святковий різдвяний обід чи вечерю й у такий спосіб, дозволити людям, які залишились без домівки, також відчути ту радість. У світлий час Різдва маємо ділитися теплом та радістю», — прокоментувала директорка Центру соціальних послуг «Джерело» Зореслава Люльчак.

Святкові вечері відбуватимуться для бездомних за таким графіком:

  • п'ятниця, 22 грудня, о 13:00 – БФ «Там, де живе надія» проведе обід у сквері біля церкви Івана Павла II;
  • субота, 23 грудня, о 14:00 – БФ «Серця надії» годуватимуть безхатьків на подвір'ї пекарні на вул. Шевченка, 370а (Рясне 1);
  • неділя, 24 грудня, о 18:00 – Філія соціальної роботи з бездомними людьми Центру «Джерело» та Корпорація Добрих Справ організують Святу вечерю для бездомних людей на вул. Кирилівській, 3а;
  • неділя, 24 грудня, об 11:00 – церква Нове Покоління забезпечить святковим обідом безхатьків на вул. Пасічній, 89, 2-й поверх;
  • неділя, 24 грудня, о 13:00 – обід від церкви Нове Покоління на вул. Дж. Вашингтона, 5а;
  • неділя, 24 грудня, о 14:00 – ЛМГО «Оселя» проведе святковий обід на вул. Галицькій, 12а у Винниках;
  • вівторок, 26 грудня, о 13:00 – Корпорація Добрих Справ годуватиме бездомних людей у Левандівському парку;
  • вівторок, 26 грудня, о 13:00 – парафіяльне кафе «Витанія» проведе святковий обід для безхатьків біля каплички на вул. Симоненка, 5а.

Нагадаємо, що в рамках цієї ж акції по Львову курсує соціальний автобус. Він безплатно довозить бездомних людей до осередків допомоги, де вони можуть отримати всі необхідні їм соціальні послуги.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності