• Головна
  • Новини Львова
  • Народна депутатка передумала з’ясовувати чому Львівська міськрада надала пільговий кредит своєму посадовцю

Народна депутатка передумала з’ясовувати чому Львівська міськрада надала пільговий кредит своєму посадовцю

народна депутатка Юлія Клименко

Йдеться про начальника міського управління внутрішньої політики Сергія Кубелка, який отримав вигідний кредит на житло ставши безпритульним

У середу, 6 грудня, під час засідання комісії законності депутатської діяльності ЛМР мали розглядати звернення народної депутатки від “Голосу” Юлії Клименко щодо можливого незаконного отримання пільгового кредиту на житло посадовцем Львівської міської ради Сергієм Кубелком. Однак це питання було зняте з порядку денного, оскільки сама депутатка свій лист відкликала.

У жовтні нардепка Юлія Клименко відреагувала на розслідування LVIV.MEDIA — “Квартири для “своїх”: як у мерії отримують кредити на житло”, про те, як молодий посадовець міськради Сергій Кубелко використав Центр обліку бездомних і отримав пільговий кредит на житло. Клименко звернулася і до НАБУ, і до поліції, просивши перевірити законність схеми, за якою начальник управління внутрішньої політики став безпритульним. Окрім того, народна депутатка звернулася до комісії законності депутатської діяльності ЛМР.

“Було звернення народної депутатки Юлії Клименко, ми почали його розглядати, запросили до нас на комісію відповідних працівників, про яких йшла мова у зверненні, але пані Юлія, я так розумію, зі всім розібралася, і скерувала нам ще одне звернення — про відкликання свого листа. Ми в робочому порядку вивчили питання, які вона підіймала, але оскільки депутатка відкликає свого листа, я не вбачаю зараз потреби його окремо розглядати”, — сказала голова комісії законності Уляна Пак.

LVIV.MEDIA звернувся до Юлії Клименко по коментар, аби дізнатися чому вона відкликала своє звернення. “З приводу справи краще набрати Наталю Піпу, то її була ініціатива, я лише подавала”, — відписала Клименко.

Наталія Піпа — колега Клименко, також народна депутатка від партії “Голос”.

“Депутатське звернення відкликано, оскільки виявлено конфлікт інтересів між заявником і особою щодо якої звернення подавалося”, — пояснила журналістам Наталія Піпа.

До слова, раніше Сергій Кубелко сам підтвердив LVIV.MEDIA, що скористався правом на пільгову позику і придбав разом із дружиною двокімнатну квартиру у Львові площею 65 м².

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності