• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові завершилася місія американських пластичних хірургів, які оперували воїнів ЗСУ

У Львові завершилася місія американських пластичних хірургів, які оперували воїнів ЗСУ

У Львові завершилася місія американських пластичних хірургів, які оперували воїнів ЗСУ

Лікарі оперували безперервно п'ять днів поспіль

У суботу, 18 листопада, у Львові завершилася третя місія пластичних та реконструктивних хірургів FACE TO FACE, в межах якої провідні американські спеціалісти працювали спільно з медиками Національного реабілітаційного Центру НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) Першого медоб'єднання Львова.

Лікарі оперували безперервно п'ять днів поспіль, починаючи з сьомої ранку. Працювали одразу в чотирьох операційних декількома командами. Пацієнти - люди з усієї України, більшість - військові, які зазнали травм внаслідок війни. Всі пацієнти, яких відібрали для операцій, пройшли дуже ретельний відбір: консультації, обстеження, складання індивідуального плану лікування з 3D-моделюванням та реконструкцією.

“Ця місія поки що для нас була найважча, бо ми обрали одразу 8 складних пацієнтів і провели для них унікальні реконструктивні операції, де ми пересаджуємо кістку з ноги на обличчя, щоб відновити втрачену щелепу. Під час першої місії ми зробили дві таких операції, під час другої - чотири, а нині - це цілих 8”, - сказала отоларингологиня, організаторка місії FACE TO FACE і президентка медичної платформи INgenius Іванка Небор.

Місія пластичних та реконструктивних хірургів FACE TO FACE вже планує приїзд навесні та навіть обрали кількох пацієнтів для неї.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності