• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові заблукав 92-річний чоловік з Рівненщини: поліцейські передали його колегам в іншу область (ВІДЕО)

У Львові заблукав 92-річний чоловік з Рівненщини: поліцейські передали його колегам в іншу область (ВІДЕО)

У Львові заблукав 92-річний чоловік з Рівненщини: поліцейські передали його колегам в іншу область (ВІДЕО)

Завдяки співпраці львівських та рівненських патрульних вдалося доправити додому 92-річного чоловіка

Днями, опівночі, львівські ТОРівці отримали повідомлення про розгубленого літнього чоловіка на вулиці Городоцькій. Виявилося, що чоловік з Рівненщини. Чоловік заблукав у місті. Про це 8 листопада повідомили у патрульній поліції Рівненської області.

ТОРівці зв'язалися з рівненськими патрульними, які одразу поїхали до рідних дідуся. Вони повідомили, що чоловік має проблеми із пам’яттю.

Завдяки співпраці львівських та рівненських патрульних вдалося доправити додому 92-річного мандрівникаДнями, опівночі, львівські ТОРівці отримали повідомлення про розгубленого літнього чоловіка на вулиці Городоцькій. Громадянин заблукав у місті. Поліцейські Олег Кійко, Владислав Мельник та Роман Козовий встановили місце проживання пана. Виявилося, що чоловік з Рівненщини. ТОРівці зв'язалися з рівненськими патрульними, які одразу поїхали до рідних дідуся. Вони повідомили, що чоловік має проблеми із пам’яттю.Справжню спецоперацію з повернення дідуся додому влаштували патрульні двох областей. Львівські охоронці порядку доставили чоловіка на кордон Рівненської та Львівської області та передали дубенським патрульним Миколі Рудаку та Юрію Іванюку, вони завезли його у Дубно. А вже з Дубного на Рівне — рівненські патрульні Вадим Крилов та Марина Омельчук, а інспектори Яна Комарова, Іван Коржик та Владислав Харкевич у Великий Олексин.Чоловіка передали вдячним рідним. Дякуємо усім, хто брав участь в поверненні громадянина додому.Друзі, якщо бачите на вулиці людей, які потребують допомоги — не будьте байдужі, одразу телефонуйте на лінію 102.Патрульна поліція Львівської області

Posted by Патрульна поліція Рівненської області on Wednesday, November 8, 2023

Справжню спецоперацію з повернення дідуся додому влаштували патрульні двох областей. Львівські охоронці порядку доставили чоловіка на кордон Рівненської та Львівської області та передали дубенським патрульним”, - йдеться у повідомленні

Дубненські патрульні завезли чоловіка у Дубно. А вже з Дубного на Рівне доставили рівненські патрульні. А от вже інші інспектори відвезли чоловіка у Великий Олексин. Чоловіка передали рідним.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності