Львівські патрульні супроводили до лікарні авто з хворою дитиною

Львівські патрульні супроводили до лікарні авто з хворою дитиною

Маленького пацієнта вчасно доставили до медзакладу

Правоохоронці супроводили до лікарні авто з хворою дитиною, повідомила Патрульна поліція Львівської області.

Учора, близько 15-ї години, під час патрулювання на вулиці Стрийській до поліцейських звернувся схвильований чоловік. Він попросив про допомогу, аби його супроводили у дитячу лікарню, адже в автомобілі дитину терміново слід передати фахівцям.

Командир взводу Антон Гончар та Іван Струс, розуміючи що часу на зволікання немає, увімкнули спецсигнали та проблискові маячки і почали супроводжувати автівку у дитячу лікарню на вулиці Лисенка. Оминаючи дорожні затори, за лічені хвилини автомобіль з хлопцем вже був на території медзакладу.

"Хлопці, супроводіть мене у лікарню, дитині дуже зле" — з такими словами звернувся чоловік до патрульнихУчора, близько 15-ї години, під час патрулювання на вулиці Стрийській до охоронців порядку звернувся схвильований чоловік. Він попросив про допомогу, аби його супроводили у дитячу лікарню, адже в автомобілі дитину терміново слід передати фахівцям.Командир взводу Антон Гончар та Іван Струс, розуміючи що часу на зволікання немає, увімкнули спецсигнали та проблискові маячки і почали супроводжувати автівку у дитячу лікарню на вулиці Лисенка. Оминаючи дорожні затори, за лічені хвилини автомобіль з хлопцем вже був на території медзакладу.Бажаємо хлопцю якнайшвидшого одужання та дякуємо нашим патрульним за швидкі та оперативні дії🤝

Posted by Патрульна поліція Львівської області on Friday, November 3, 2023

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності