• Головна
  • Новини Львова
  • Львівська міська рада спростила отримання безкоштовного харчування для дітей захисників

Львівська міська рада спростила отримання безкоштовного харчування для дітей захисників

Львівська міська рада спростила отримання безкоштовного харчування для дітей захисників

Тепер для цього достатньо буде довідки додатку №6, яка підтверджує участь одного з батьків у бойових діях

У Львівській міській раді спростили умови отримання безкоштовного харчування в навчальних закладах для дітей, чиї батьки перебувають у зонах бойових дій. Відтепер для цього буде достатньо надати довідку додатку №6. Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради у четвер, 2 листопада.

«Ми вносимо зміну у програму про харчування у зв’язку з тим, що маємо багато звернень сімей, де є учасники бойових дій, але через різні бюрократичних моменти не можуть отримати відповідне посвідчення. Після затвердження цієї ухвали, такі сім’ї зможуть користуватись програмою не лише через посвідчення учасників бойових дій, а й за допомогою довідки додатку №6 (вона підтверджує участь одного з батьків у бойових діях)», – пояснив начальник управління освіти Львова Андрій Закалюк.

Фінансують цю ініціативу в рамках програми фінансової підтримки та соціального захисту дітей. Вона поширюється на учнів шкіл Львова та вихованців дитячих садочків, які є дітьми учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні, а також на дітей з особливими освітніми потребами та з багатодітних сімей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності