• Головна
  • Новини Львова
  • Львівський суд покарав рецидивіста з Маріуполя за крадіжку акумуляторів із трьох електросамокатів

Львівський суд покарав рецидивіста з Маріуполя за крадіжку акумуляторів із трьох електросамокатів

Львівський суд покарав рецидивіста з Маріуполя за крадіжку акумуляторів із трьох електросамокатів

Це вже другий вирок, який злодій отримав цього року

Залізничний районний суд Львова виніс вирок у справі про звинувачення уродженця м. Маріуполь Донецької області за скоєння у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 КК України (крадіжка в умовах воєнного стану). До цього зловмисник мав декілька судимостей, в тому числі і за вищезгаданою статтею ККУ. Свої останні строки він отримував 13 березня 2019 року в Маріуполі (чотири роки позбавлення волі) і 16 червня 2023 року – у Львові (п’ять років).

Тим не менше на шлях виправлення злодій не став. Як встановило слідство, 15 травня 2023 року у проміжку між 2:07 і 2:45 підсудний викрав і розкомплектував три електричні самокати «Bolt», витягнувши з них літій-іонові акумуляторні батареї торгівельної марки TechSum. Крадіжка кожного з цих виробів нанесла їх власнику - ТзОВ «Болт оперейшнз Україна» - збитків на 4600 гривень.

Обвинувачений визнав свою вину в скоєнні даного злочину, заявив про своє каяття і попросив його суворо не карати. Однак проти нього зіграв той факт, що дане кримінальне правопорушення він скоїв у той час як перебував під слідством в іншому кримінальному правопорушенні, за яке Шевченківський райсуд Львова виніс йому вже згадуване покарання 16 червня 2023 року.

Таким чином за сукупністю кримінальних правопорушень шляхом поглинення менш суворого покарання суд визнав зловмисника винуватим у вчиненні інкримінованого йому злочину і покарав позбавленням волі строком на п`ять років і один місяць.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності