У госпіталі ветеранів війни у Винниках облаштували тренажерні майданчики

У госпіталі ветеранів війни у Винниках облаштували тренажерні майданчики

Тут одночасно зможуть тренуватися 15 людей

На території Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи у Винниках завершили облаштування комплексу тренажерних майданчиків. Про це 11 жовтня повідомляють на сторінці Львівської обласної військової адміністрації.

Майданчик містить різні блоки та елементи, що дозволяють провести всебічне тренування чи заняття з активної реабілітації.

Тренажери мають вбудовані ваги. Регулювати навантаження дуже легко. До того ж вони є довговічними — мають надміцну, антивандальну конструкцію. На даній локації є можливість проводити не тільки персональні тренування, але і заняття цілих груп - одночасно тренуватися може до 15 осіб. Хлопці вже випробовують майданчик з врахуванням настанов реабілітолога”, - зазначив начальник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім'як.

Він також додав, що таких обʼєктів Львівщина потребуватиме ще чимало, тому зараз шукають додаткові можливості для їх встановлення не лише в закладах охорони здоров’я та реабілітаційних центрах, а також інших локаціях у межах проєкту “Ліга Нескорених”.

Нагадаємо, у серпні на Львівщині презентували проєкт “Ліга Нескорених”. Його вперше в Україні започаткували у нашій області. Ціллю проєкту є реабілітувати військових через заняття спортом. Долучитися до проєкту вже може кожен військовий чи ветеран, який проходить реабілітацію у Львівському обласному госпіталі ветеранів війни та репресованих, Центрі реабілітації «Галичина», Західному реабілітаційно-спортивному центрі чи одужує або перебуває на ротації вдома.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності