• Головна
  • Новини Львова
  • Елітна BMW на львівській реєстрації засвітилася у сюжеті про порушників комендантської години у Києві

Елітна BMW на львівській реєстрації засвітилася у сюжеті про порушників комендантської години у Києві

Елітна BMW на львівській реєстрації засвітилася у сюжеті про порушників комендантської години у Києві

Авто належить львівській компанії “ВЕТТЕПЛО”

У середу, 4 жовтня, Українська правда опублікувала репортаж “Втомлені війною”, знятий біля одного зі столичних ресторанів, який працює в комендантську годину, ба більше поліція знає про порушників, але ніяк на них не реагує. Ресторан Boho — місце для відпочинку богемної молоді, серед яких виявилися і львів’яни.

На 14 хвилині сюжету в кадр потрапив елітний BMW 7 на львівській реєстрації. Ціна такого авто понад 100 тис. доларів. З наших джерел — вартість конкретно цієї машини 2022 року випуску із номером ВС 9999 ЕХ — близько 5 млн грн. На відео зафіксовано, як за кермо автомобіля, припаркованого біля ресторану Boho, сів молодий чоловік, поруч на пасажирське місце сіла жінка.

LVIV.MEDIA вдалося дізнатися, що автомобіль BMW 7 зареєстрований на львівське підприємство ТзОВ “ВЕТТЕПЛО”. Згідно з даними системи YouControl основний вид діяльності фірми — постачання пари, гарячої води та кондиційованого повітря. Власниця фірми — Ірина Федак.

Журналісти поспілкувалися із керівником “ВЕТТЕПЛО” Ярославом Мудрим. Він припустив, що на службовій машині під час комендантської години у Києві міг бути його заступник, або юрист. Керівник попросив дати йому годину, аби він міг дізнатися хто саме це був.

Зрештою Ярослав Мудрий підтвердив, що авто перебувало у Києві минулого тижня. “В п’ятницю 31 жовтня машина була в Києві. Але хто то був за кермом я не знаю, не можу вияснити”, — розповів Ярослав Мудрий. На запитання як могла службова машина їздити Києвом під час комендантської години пояснити він не зміг.

Віра Маліновська, заступниця директора пообіцяла дізнатися хто ж таки був за кермом їх службової машини у Києві в комендантську годину, проте також не змогла. “Я так і не вияснила нічого для себе, тому коментарів вам дати не можу”, — сказала заступниця директора “ВЕТТЕПЛО” Віра Маліновська.

До слова, київський ресторан, біля якого помітили львів’ян, вже місяцями порушує закон та працює під час комендантської години. Попри те, що на сайті Boho вказали, що працюють вони тільки до 23:00, клуб активно приймає відвідувачів і в комендантський час.

Вже після публікації матеріалу з журналістами зв’язався директор фірми Ярослав Мудрий і повідомив, що вони розпочали внутрішнє розслідування і з’ясували, що тієї ночі в Києві за кермом BMW був їхній 24-річний водій Євген Кучерук з дівчиною.

У коментарі LVIV.MEDIA водій Євген підтвердив, що він порушив комендантську годину, бо охоронці ресторану Boho не випускали його та інших відвідувачів з ресторану. Також він підтвердив, що немає перепустки для пересування столицею під час комендантської години.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності