• Головна
  • Новини Львова
  • Почала народжувати під час комендантської години: у Львові патрульні супроводили породіллю у медзаклад

Почала народжувати під час комендантської години: у Львові патрульні супроводили породіллю у медзаклад

Люди звернулись по допомогу до патрульних, аби швидко й безперешкодно доїхати до пологового

Вранці 28 липня, близько 4-ї години, на вулиці Городоцькій до правоохоронців звернувся за допомогою схвильований чоловік, який сказав, що у нього в автомобілі жінка, яка от-от народить.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Подія сталась під час комендантської години й аби якомога швидше безперешкодно дістатися до пологового будинку чоловік попросив, аби патрульні супроводили їх.

Відтак заступник командира роти 3-го батальйону Олег Соловій з напарником Дмитром Кишкаруком відразу увімкнули проблискові маячки та за лічені хвилини супроводили автомобіль до медзакладу.

Після цього патрульні допомогли вагітній пройти до лікарні, де передали її медикам.

Завершуємо тиждень гарною справою: львівські патрульні супроводили в медичний заклад породіллюСьогодні вранці, близько 4-ї години, на вулиці Городоцькій до патрульних звернувся за допомогою схвильований чоловік, який повідомив, що у нього в автомобілі жінка, яка от-от народить. Аби якомога швидше безперешкодно дістатися до пологового будинку у комендантську годину він попросив, щоб патрульні супроводили їх. Заступник командира роти 3-го батальйону Олег Соловій з напарником Дмитром Кишкаруком відразу увімкнули проблискові маячки та за лічені хвилини супроводили автомобіль до медзакладу. Патрульні допомогли вагітній пройти до лікарні, де передали її медикам.Дякуємо колегам за професійні та оперативні дії🤝

Posted by Патрульна поліція Львівської області on Friday, July 28, 2023

Нагадаємо, на Львівщині патрульні повернули чоловіку загублену сумку.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності