У Львові у школі №99 перший урок провів військовий, який втратив ногу на війні

До уроку у Львівській школі приєднався військовий

Діти запросили військовослужбовця приєднатись до них на уроці фізкультури, коли чоловік вже буде мати протез

Сьогодні у школах Львова провели перший урок, який був присвячений темі незламності. Учителі інформували школярів щодо того, як слід поводитися із військовими, які втратили кінцівки та чого робити не варто.

До уроку четверокласників школи №99 приєднався солдат 47-ї окремої механізованої бригади Михайло Бакалюк, який втратив ліву кінцівку на війні та наразі проходить реабілітацію та протезування у центрі НЕЗЛАМНІ.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Під час уроку Михайло допомагав учням створювати плакат із побажаннями для військових, які зараз лікуються у Львові. Військовослужбовець пообіцяв повісити його у центрі НЕЗЛАМНІ, щоб усі, хто там лікується, надихались дитячою підтримкою.

«Я без однієї ноги, бо під час служби наступив на міну. Але незважаючи на це, я теж можу ходити, стрибати, танцювати і навіть скакати на скакалці, як і ви. Скоро у мене буде сталева нога, протез і буду пересуватись на двох кінцівках, як і всі ви. Сьогодні зі мною на урок прийшов мій син Семен. Саме він допомагає мені робити перші кроки на протезі. Це дуже символічно, що колись я вчив його ходити, а тепер він вчить мене" - розповідає дітям на уроці військовий.

За словами Юлі Сторожук, вчительки початкових класів у школі №99, Перший урок незламності, завдяки Михайлу, пройшов у невимушеній та позитивній атмосфері. "Такі уроки дуже потрібні, щоб школярі краще розуміли ситуацію в нашій країні" - зазначає учителька.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності