• Головна
  • Новини Львова
  • Водій, який вигнав з автобуса пасажирку з “Леокартом”, більше не працюватиме у Львові

Водій, який вигнав з автобуса пасажирку з “Леокартом”, більше не працюватиме у Львові

Водій, який вигнав з автобуса пасажирку з “Леокартом”, більше не працюватиме у Львові

Водія відсторонили від роботи та розпочали службову перевірку  

Водій маршруту №53, який у вівторок, 29 серпня, вигнав з автобуса пасажирку, більше не працюватиме на міських маршрутах. Про це повідомив керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

«Ми викликали водія, аби він надав пояснення щодо інциденту, який трапився  з пасажиркою. Він визнав свою провину. На час службової перевірки він відсторонений від роботи. Однак вже є рішення, що цей водій більше не працюватиме на міських маршрутах», - зазначив Орест Олеськів.

Компанія-перевізник «Успіх БМ» та управління транспорту відразу відреагували: водія відсторонили від роботи та розпочато службову перевірку.  

Також в компанії «Успіх БМ» попросили вибачення за нетактовну поведінку водія. Та запевнили, що докладуть всіх зусиль для недопущення таких випадків надалі.

Нагадаємо, 29 серпня цього року водій автобуса №53, який здійснює рейси за маршрутом проспект Червоної Калини - Галицьке перехрестя, грубо вигнав з салону дівчину, яка мала право на пільговий проїзд з картою “Леокарт”. При цьому водій використовував ненормативну лексику і фізичну силу стосовно пасажирки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності