У Львові пільгові картки “ЛеоКарт” доставлятимуть маломобільним людям

У Львові пільгові картки “ЛеоКарт” доставлятимуть маломобільним людям

Оператори гарячої лінії “ЛеоКарт” обдзвонюють усіх пільговиків, які не зголошуються після трьох SMS-повідомлень про готовність карток

ЛКП “Львівавтодор” розпочало адресну доставку пільгових транспортних карток "ЛеоКарт" маломобільним людям. За два дні у такий спосіб персональні картки отримали 30 людей.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Оператори гарячої лінії “ЛеоКарт” обдзвонюють усіх пільговиків, які не зголошуються після трьох SMS-повідомлень про готовність карток.

“За результатами таких обдзвонів ми виявили певну кількість людей літнього віку, які не приходили через проблеми зі здоров’ям. Тож вирішили, що після видачі основної кількості пільгових "ЛеоКарт" і спаду операційного навантаження на сектор адміністрування, ми запустимо адресну доставку для маломобільних осіб”, — сказав начальник відділу з операційної роботи ЛКП "Львівавтодор" Станіслав Андрашко.

Після телефонного дзвінка оператора гарячої лінії і згоди пільговика забрати картку через адресну доставку адміністратор приносить її практично додому. Далі — перевірка документів, що підтверджують особу, та підпис у реєстрі про отримання картки.

Додамо, що на сьогодні на території Львівської громади загалом видано 148 582 "ЛеоКарти". Із них через пункти видачі ЛКП "Львівавтодор" — 123 231 картку, ще 25 351 учнівську "ЛеоКарту" передано для централізованої видачі школярам у навчальних закладах.

Читайте також:

Без категорії

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності