Зупинилось серце: у Львові правоохоронці допомогли реанімувати чоловіка (відео)

Після надання допомоги чоловіка передали медикам

Днями, близько 16-години, інспектори роти тактико-оперативного реагування отримали виклик про те, що на площі Соборній чоловік раптово знепритомнів і потребує допомоги.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Інспектори за лічені хвилини приїхали за вказаною адресою й підбігши до чоловіка, з'ясували, що у нього відсутнє дихання і не відчувається пульс. Водночас серцево-легеневу реанімацію на той момент проводила громадянка з медичною освітою.

«ТОРівці Іван Шекета, Андрій Ільчишин, Олександр Бобак та Андрій Пастернак замінили жінку та по черзі проводили серцево-легеневу реанімацію чоловіку аж до приїзду медиків», - йдеться у повідомленні.

ТОРівці допомогли реанімувати чоловіка, у якого зупинилось серцеДнями, близько 16-години, інспектори роти тактико-оперативного реагування отримали виклик про те, що на площі Соборній чоловік раптово знепритомнів і потребує допомоги.Інспектори за лічені хвилини приїхали за вказаною адресою. Підбігши до чоловіка, ТОРівці з'ясували, що у нього відсутнє дихання і не відчувається пульс. Серцево-легеневу реанімацію на той момент проводила громадянка з медичною освітою.ТОРівці Іван Шекета, Андрій Ільчишин, Олександр Бобак та Андрій Пастернак замінили жінку та по черзі проводили серцево-легеневу реанімацію чоловіку аж до приїзду медиків.Патрульні допомогли занести громадянина до карети швидкої допомоги. Бажаємо чоловіку якнайшвидшого одужання.Дякуємо кожному, хто доклав зусиль, аби врятувати життя. Разом ми — сила🤝🏼

Posted by Патрульна поліція Львівської області on Monday, July 31, 2023

Після цього правоохоронці допомогли занести громадянина до карети «швидкої».

Нагадаємо, у Львові патрульні супроводили породіллю у медзаклад.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності