Подружжя львівських поліцейських під час відпочинку піймали місцевого крадія

Подружжя львівських поліцейських під час відпочинку піймали місцевого крадія

Чоловік разом з жінкою швидко зорієнтувалися та згодом затримали підозрюваного

Подружжя львівських патрульних у позаслужбовий час допомогло затримати крадія.

Про це пише патрульна поліція Львівщини.

Подружжя були на прогулянці, коли стався інцидент та слідкували за злодієм, поки він тікав. Під час відпочинку патрульна Кароліна, яка перебуває у декреті, зайшла в магазин, а командир взводу 3-го батальйону Назарій Двожан з сином залишилися на вулиці.

Раптом охорона цього закладу вибігла на вулицю за невідомою особою та намагалася наздогнати її. Поліцейський з дитиною на руках побіг слідом за ймовірним зловмисником. Наздоганяючи його, патрульний зателефонував до дружини і попросив з'ясувати, що трапилося.

Жінка виявила за камерами, що чоловік поцупив павербанк та втік. Працівники магазину здогнали крадія, тому вони викликали поліцію.

Водночас поліцейський постійно тримав у полі зору невідомого і, зв'язавшись з колегами на зміні, повідомив, куди той прямує.

"Громадянин не зрозумів, що сімейна пара з дитиною слідкує за кожним його кроком, тому перестав втікати. Натомість, я вже повідомив колегам, де він перебуває", — зауважив поліцейський.

Коли крадій вийшов з іншого супермаркету, Назарій Двожан вирушив за ним і разом з екіпажем поліцейських наздогнав зловмисника. Той зізнався, що і справді поцупив павербанк. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, у Львові патрульні супроводили породіллю у медзаклад.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності