У Львові відкрили Центр ветеранського розвитку

У Львові відкрили Центр ветеранського розвитку

У центрі, зокрема, сприятимуть у професійній і соціальній адаптації учасників бойових дій та членам їхніх сімей

Сьогодні, 21 липня, у Львівській політехніці Міністерство у справах ветеранів спільно з міжнародними партнерами та за підтримки Львівської обласної військової адміністрації відкрило Центр ветеранського розвитку.

Про це повідомляє журналістка LVIV.MEDIA

Зі слів міністрки у справах ветеранів України Юлії Лапутіної у центрі, зокрема, сприятимуть у професійній і соціальній адаптації учасників бойових дій та членам їхніх сімей.

«Дуже важливим є завдання, щоб ті люди, які повертаються з війни, які захищають і захищали нашу країну на фронті – ветерани та ветеранки – отримали інструменти для реалізації у цивільному житті. Один з основних елементів – це освіта. Адже трапляється, коли люди повертаються з війни, вони не хочуть працювати на попередньому місці праці й держава має зробити все, щоб надати їм цивільну освіту. Щоб вони приносили гідну заробітну платню в родини, платили податки і тим самим зміцнювали економку України», - зазначила Юлія Лапутіна.

Нагадаємо у Львові в кожному районі запрацюють центри для ветеранів. Тут можна буде отримати допомогу юриста та психолога, а також просто поспілкуватись із побратимами чи родинами військових.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності