У Львові посадили за ґрати чоловіка, який вкрав у дівчини мобільний телефон

телефон
Фото: Freepik

Зловмисник вже був раніше судимий

Галицький районний суд м. Львова виніс вирок чоловіку, який вкрав із зовнішньої кишені сумки мобільний телефон.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зазначається, що чоловік є уродженцем м. Львова та вже був раніше судимий, востаннє вироком Галицького районного суду м. Львова від 09.03.2023 за крадіжку.

Крадіжка сталася на початку червня цього року у приміщенні ТОВ «Файні льоди» на пл. Ринок, 14. Зважаючи, що його дії є непомітними для сторонніх осіб, чоловік викрав із зовнішньої кишені сумки потерпілої телефон марки iPhone 11 вартістю 21,5 тис. грн.

У суді зловмисник свою вину визнав повністю, щиро розкаявся та просив суворо не карати, вказавши, що повністю усвідомив протиправність своїх дій.

Обираючи вирок суд врахував, що чоловік вже був судимий до 5-ти років позбавлення волі. Його визнали винним у крадіжці та приєднавши покарання за цим вироком частково приєднали невідбуту частину покарання за вироком Галицького районного суду міста Львова від 09.03.2023 року та остаточно призначити покарання у виді 5 років 3 місяців позбавлення волі.

Також з нього стягнуть 21,5 тис. грн завданої матеріальної шкоди та 10 тис. грн завданої моральної шкоди.

Нагадаємо, раніше на Львівщині посадили за ґрати на 5 років та 5 місяців чоловіка, який вкрав 2 тисячі гривень. Зловмисник вкрав у своєю знайомої телефон та за допомогою нього зняв у банкоматі кошти.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності