У Львові покарали жінок ромської національності, які грабували квартири

тюрма

Одна зловмисниця відволікала власників квартир, а інша тим часом грабувала

Залізничний районний суд міста Львова виніс вирок двом жінкам ромської національності, які займались пограбуванням квартир шляхом обману.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Жінки за попередньою змовою під приводом прохання надати стакан води для неповнолітнього сина проникали до помешкання жертви. У той час, як одна жінка перебувала на кухні, її спільниця таємно заходила до квартири через незачинені двері та викрадала цінні речі та гроші.

Зокрема, 14 січня одна з обвинувачених потрапила шляхом обману до квартири жертви, яка і запросила шахрайку до помешкання і надалі на кухню. Заходячи до помешкання шахрайка удала наче зачиняє вхідні двері. Перебуваючи на кухні вона відволікала господарку та не давала їй змоги вийти із кухні. В цей час її спільниця потрапила до квартири та таємно викрала 23 тисячі гривень, золотий ланцюжок із медальйоном «Матері Божої» вартістю 5,2 тисячі гривень та банківську карту.

17 січня спільниці діючи аналогічно пограбували іще одну квартиру. На цей раз вони викрали 700 євро, 5 тисяч гривень та золотий перстень вартістю 15 тисяч гривень.

Суд визнав обох жінок винними за ч. 4 ст. 185 ККУ. Одну з обвинувачених, шляхом приєднання раніше невідбутого покарання за вироком Шосткинського міськрайонного суду Сумської області від січня 2021 року, покарали позбавленням волі на 5 років та 1 місяць.

Натомість її спільниця отримала покарання у вигляді позбавлення волі строком на п'ять років, зі звільненням від відбування покарання з іспитовим строком 2 роки.

Нагадаємо, на Львівщині чоловік побив та пограбував жінку, у якої винаймав квартиру. Він зайшов до жінки та наніс декілька ударів по голові. Жінка впала та втратила свідомість. Після цього підозрюваний її пограбував: вкрав золоту обручку та сережки з біжутерії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності