У Львові затримали чоловіків, які у хостелі побили та пограбували одеситку

У Львові затримали чоловіків, які у хостелі побили та пограбували одеситку

Завдяки камерам відеоспостереження виявили місце перебування зловмисників та впродовж 40 хвилин затримали їх

У Львові поліцейські оперативно затримали зловмисників за підозрою у пограбуванні одеситки.

Про це пишуть на сторінці поліції Львівської області.

24 травня близько 14:30 на сходовій клітині одного з хостелів, розташованого на вулиці Дорошенка у Львові, двоє зловмисників напали на 43-річну одеситку, побили її, відібрали сумочку, у якій було 10 тисяч гривень, після чого втекли.

Завдяки камерам відеоспостереження, встановленим у рамках програми «Безпечна Львівщина», виявили місце перебування зловмисників та впродовж 40 хвилин затримали їх.

«Розшукувані саме поділили кошти та «відзначали» подію в одному з кафе в районі площі Привокзальної. Речові докази у них вилучені», - йдеться у повідомленні.

Особи затриманих встановлені – ними виявились 31-річний житель Червонограда та мешканець міста Дніпра, який тимчасово проживає у Львові, віком 37 років. Обидва раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності за крадіжки, а старший – був оголошений у розшук поліцією Дніпропетровщини.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Правоохоронці нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Нагадаємо, чоловіка, який погрожував гранатою поліцейським, засудили до 5 років ув’язнення. Суд виніс вирок 36-річному чоловіку, який раніше вже був засуджений. Чоловіку призначили покарання -- 5 років та 7 місяців позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 роки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності