Викрали пожертву та пограбували людину: у Самборі оголосили вирок трьом злодіям

крадіжка

Одну зловмисницю звільнили від відбування покарання призначивши випробувальний термін

Самбірський міськрайонний суд Львівської області виніс вирок чоловіку та двом жінкам, які викрали скриньку для пожертв та обікрали людину.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Встановлено, що зловмисники за попередньою змовою викрали скриньку для добровільних пожертв, що була встановлено керівником ГО «Самбірський автомайдан». Загалом у скриньці було понад 3,5 тис. грн.

Далі обвинувачені проходячи повз житловий будинок по вул. Коперника у Самборі побачили чоловіка у стані алкогольного сп’яніння. Один зі зловмисників підійшов до чоловіка, та запропонував потерпілому провести його додому. У цей момент знайома зловмисника витягнула з кишені потерпілого гаманець, у якому знаходилися грошові кошти у сумі 350 гривень, 190 доларів, дві банківські картки «ПриватБанк» і «Укргазбанк» та втекла.

Аби позбавити чоловіка можливості покликати на допомогу, зловмисник вдарив його по голові. Внаслідок удару потерпілий втратив рівновагу та впав на землю.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав зловмисників винними у скоєному. Чоловіку призначили 7 років позбавлення волі, іншій учасниці злочину призначили покарання у виді 5-ти років позбавлення волі, однак звільнили від відбування покарання призначивши 3 роки випробувального терміну. Третій зловмисниці за скоєне призначили покарання у виді 5-ти років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Львівщині чоловік побив та пограбував жінку, у якої винаймав квартиру. Він зайшов до жінки та наніс декілька ударів по голові. Жінка впала та втратила свідомість. Після цього підозрюваний її пограбував: вкрав золоту обручку та сережки з біжутерії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності