• Головна
  • Новини Львова
  • Продавали наркотики у Львові та переправляли їх у Польщу: правоохоронці затримали двох наркодилерів

Продавали наркотики у Львові та переправляли їх у Польщу: правоохоронці затримали двох наркодилерів

Зловмисникам загрожує до 10 років тюрми

На Львівщині правоохоронці перекрили міжнародний канал розповсюдження наркотиків

Про це 26 червня повідомили у поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, львів’яни віком 33 та 22 роки організували незаконний збут наркотичних засобів та психотропних речовин на території Львова. Також вони налагодили міжнародний контрабандний канал постачання наркотиків до Польщі через держкордон.

Так, зловмисники контрабандою намагались перевезти у Польщу наркотичні засоби «метадон» та «бупренорфін» у великих розмірах. Крім того, правоохоронці задокументували факти збуту ділками наркотичних засобів та психотропних речовин у Львові.

Обидва зловмисники затримані:

  • старший – під час відправлення за кордон партії наркотиків;
  • молодший – після збуту заборонених речовин черговому «клієнту».

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили у затриманих речовини, схожі на наркотичний засіб «метадон» та психотропний засіб «амфетамін», частина яких були розфасовані, електронні ваги, чорнові записи та інші речові докази. Усе вилучене було скеровано на експертне дослідження.

Слідчі повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та ч. 2 ст. 15 - ч. 2 ст. 305 (Замах на контрабанду наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

Відтак зловмисникам загрожує до десяти років тюрми з конфіскацією майна. Суд вже обрав затриманим запобіжні заходи – тримання під вартою.

Наразі триває досудове розслідування, а правоохоронці встановлюють канали постачання наркотиків та психотропів учасникам групи.

Нагадаємо, у Львові судитимуть 34-річного чоловіка, який незаконно придбав та зберігав боєприпаси, вогнепальну зброю, вибухові речовини та наркотики.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності