• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові суд покарав попередженням неповнолітнього студента, який їхав на мотоциклі без прав

У Львові суд покарав попередженням неповнолітнього студента, який їхав на мотоциклі без прав

мотоцикл
Фото: Freepik

На момент скоєння правопорушення він був неповнолітнім

Залізничний районний суд м. Львова покарав попередженням неповнолітнього студента Львівського фахового кооперативного коледжу економіки й права, який їхав на мотоциклі без водійського посвідчення.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Хлопця виявили правоохоронці 12 травня  у м. Львів-Рудно на вул. Грушевського. Він, без права керування транспортними засобами, керував мотоциклом Honda XR150LEK.

Окрім того, він не мав при собі поліса обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності та не увімкнув покажчик повороту перед початком руху.

Зазначається, що на момент скоєння адміністративного правопорушення він був неповнолітньою особою.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав студента винним та ухвалив застосувати до нього захід впливу у вигляді попередження.

Нагадаємо, раніше на Львівщині звільнили від покарання водія, який збив людину. Водій рухався на автомобілі Volkswagen Passat по трасі Львів-Шегині по зустрічній смузі, об’їжджаючи сергу з автомобілів, яку утворилася до митного «Шегині» Побачивши перед собою декількох людей, які стояли на дорозі, водій зупинився. Однак надалі він продовжив рух та наїхав на потерпілого, який стояв за два метри від його автомобіля. Внаслідок удару чоловік отримав відкриту черепно-мозкову травму.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності