На Львівщині чоловік заплатить чималий штраф за підроблене посвідчення водія

водій
Фото: Freepik

Підроблений документ чоловік придбав за 28 тис. гривень

На Львівщині судили водія, який придбав та використовував підроблене посвідчення водія. Чоловік заплатить 8,5 тис. грн штрафу.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №944/2708/23.

Встановлено, що чоловік придбав підроблений документ на початку березня 2023 року через месенджер «Viber». За підроблене посвідчення водія для керування транспортними засобами категоріями «В», «С» та «СЕ» він заплатив 28 тис. грн. Отримав підроблений документ обвинувачений у поштовому відділенні.

Виявили водія із фальшивим посвідченням водія через декілька днів після купівлі «документа», коли він керував службовим автомобілем марки «МАН». Рухаючись дорогою Львів-Краковець чоловік був зупинений правоохоронцями через порушення правил дорожнього руху. На вимогу інспектора водій пред’явив підроблене посвідчення водія.

Суд визнав чоловіка винним у скоєному та призначив штраф у розмірі 8,5 тис. грн. Також він повинен заплатити 1,5 тис. грн на користь держави за залучення експерта.

Нагадаємо, на Львівщині шахрай з тюрми ошукував своїх жертв. Зловмисник створив акаунт під вигаданим іменем й публікував в мережі фейкові оголошення щодо надання послуг візового центру та виготовлення посвідчень водія. Підозрюваний незаконно заволодів грошовими коштами замовника у сумі понад 21 тисячу гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності